Toužíte po novém bydlení? Podívejte se na tři mnou doporučovaná místa

Vlasní bydlení, tak to je určitě sen každého člověka. Už jsem se o tom v některých svých článcích také zmiňoval a neustále hledám nové a nové domy a byty, které by mohly být mým nebo vaším domovem. Dnes jsem si vzal na paškál tři konkrétní lokality. Ve dvou z nich je možné zakoupit si zcela nové pěkně řešené byty a v té poslední, třetí, se nacházejí domy vhodné pro lidi, kteří nechtějí bydlet v jednom bytovém domě spolu s dalšími rodinami. Každé z těchto variant bydlení se pokusím věnovat jeden odstaveček a shrnout do něj vše podstatné, co by mohlo ovlivnit váš výběr.

Praha 9

Nové byty Praha 9 si jako si jako mnoho dalších nových nemovitostí zakládají na nízké energetické náročnosti. V současné době je ještě přibližně polovina bytů volných. Určitě oceníte snadnou dostupnost jak autem, tak i díky MHD, které je v poměrně velké blízkosti.

Vinohrady

Vinohrady patří mezi velmi oblíbené čtvrti, kde je sehnání bytu poměrně složité. Pokud by se vám tam také líbilo, máte jedinečnou možnost koupit si byt v nové zástavbě, v takzvané rezidenci Korunní. Už jich zbývají necelé tři desítky a neměli byste tedy váhat. Byty Vinohrady se vám vyplatí i jako dlouhodobá investice.

Chýně

Neradi byste bydleli v bytě a chcete se spíše starat o vlastní dům? V Chýni jsou nyní postaveny nové řadové domky, vhodné pro rodinné bydlení. Co se týče vnitřního vybavení, poměrně hodně financí bylo vloženo do koupelen a také do materiálů použitých při výstavbě. Díky tomu se snižují náklady na enargie a vaše bydlení bude poměrně nízkonákladové. Samozřejmě, že i veškerá občanská vybavenost potřebná k dobrému bydlení je v místě. Uvidíte, že Chýně rodinné domy se vám budou líbit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *