Bydlete v Praze v některém z nových luxusních bytů

Praha se neustále mění. Tam kde před několika lety stály ošklivé a neudržované domy stojí dnes novostavby zářící novotou. Pokud uvažujete nad stěhováním do hlavního města například za prací, mohl bych vám nyní doporučit dvě zajímavé lokality, o kterých můžete uvažovat. V obou již začala výstavba bytových domů a na internetových stránkách lze sledovat postup prací. Budeme si dnes povídat především o zajímavém projektu ECOCITY Malešice a pak také o Vile Na Výsluní.

EKOCITY Malešice

Než začnu povídat o tom, v jakém stádiu se práce na projektu momentálně nacházejí, nejprve vás s ním blíže seznámím. Jakmile budou byty Malešice Praha 10 dokončeny, bude se jednat o velmi ekologické bytové domy s nízkou energetickou náročností. Aktuálně práce na projektu již započaly a to nejen formou papírování a vyřizování povolení. Nyní se již pracuje na zemních a přípravných pracích. Pokud vše půjde tak jak má, budou byty připraveny k nastěhování v březnu roku 2014.

Vila Na Výsluní

V tomto projektu jsou plánovány luxusní byty Praha o velikosti až 116 metrů čtverečních. Navíc je možné využívat některé z dvaceti pěti stání v podzemních garážích. Možná vás zajímá, jak daleko je z této vily do centra? Podle dostupných údajů trvá cesta pouhých pět minut. U projektu už je také zahájena výstavba. Prvním krokem bylo zbourání stávající nemovitosti a započnutí přípravných prací. To vše probíhá již od 18.12. a na místě stavby nyní najdete pouze prázdnou plochu. Ovšem již začátkem nového roku začně Vila Na Výsluní dostávat nějakou podobu.

Pokud chcete bydlet v Praze v krásných nových bytech, rozhodně si na stránkách projektů přečtěte více informací. Obě novostavby Praha staví developer JRD. Informace o něm a o všech současných projektech tak můžete najít i na webu JRD.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *